Goed Begintocht afgelast

Helaas heeft de regering besloten dat ons land in elk geval tot en met 19 januari in een lockdown gaat. Dit betekent dat er in die periode ook geen evenementen/toertochten georganiseerd mogen worden. Hierdoor komt onze Goed Begintocht 2021 die we op 3 januari zouden organiseren helaas te vervallen.

Door deze nieuwe maatregelen zijn ook de regels voor het samen sporten wederom verscherpt. Fietsen mag gelukkig nog maar met meer dan 2 personen mag niet, fiets dus als duo of maak solo je kilometers. Deze maatregel geldt in elk geval tot en met 19 januari. Ook houd je tijdens het fietsen 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen. Het programma zoals deze bekend is op de website kan dus aangehouden worden. Hierbij houden we wel rekening met het volgende:

  • Kom alleen als je gezond bent en geen corona-gerelateerde klachten hebt.
  •  Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij een opkomst van meer dan 2 personen zullen we ter plaatse en in overleg groepjes creëren van maximaal 2 personen die afzonderlijk van elkaar de geplande route zullen gaan fietsen.

Indien het kabinet een nieuw advies uitbrengt en de regels aangescherpt/versoepeld worden, zullen we als bestuur opnieuw in overleg gaan om te kijken hoe en of de clubactiviteiten door kunnen blijven gaan.

Fiets veilig en blijf gezond!