AMP-Group nieuwe hoofdsponsor TWC Grave

AMP-logo

Wij zijn trots te kunnen melden dat AMP Group zich voor de komende drie seizoenen als hoofdsponsor aan de vereniging heeft verbonden!

AMP staat voor Advies, Management en Projectrealisatie en is gericht op de sectoren Infra en Elektrotechniek. De AMP Group is gevestigd op Bedrijventerrein De Bons in Velp en is als innovatief bedrijf sterk groeiend. Dit heeft vorig jaar geresulteerd in de opening van een tweede vestiging op industrieterrein Bijsterhuizen in Nijmegen. Meer informatie over het in 2013 opgerichte bedrijf en zijn werkmaatschappijen kun je vinden op de website: www.amp-group.nl.

De sponsoring betreft niet alleen TWC Grave maar ook WV de Maaskant. Sinds enige tijd werken beide verenigingen al samen met als voorbeeld de wekelijkse donderdagavond training op bedrijventerrein De Bons waar ook AMP is gevestigd. Daarom hebben de besturen van beide clubs in de zoektocht naar een nieuwe clubsponsor de handen ineen geslagen.

Het resultaat van de samenwerking is dat beide verenigingen de komende drie jaren in dezelfde kleding gaan rijden. Op het nieuwe shirt staan dan ook de namen van beide clubs.

Shirt Short