Lid worden

TWC Grave biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal keren met een clubrit mee te fietsen om zodoende sfeer te proeven en te kijken of het fietsen in clubverband iets voor jou is! Kom hiervoor tien minuten voor vertrek naar ons verzamelpunt bij Estria aan de Kranenhofscheweg 10 te Escharen, dan leggen wij uit hoe fietsen in groepsverband in zijn werk gaat.

Als het fietsen met TWC Grave je goed bevalt dan verwelkomen we jou graag als nieuw lid!

Een lidmaatschap bij TWC Grave biedt je o.a. de volgende mogelijkheden;

  • Iedere woensdagavond fietsen van een vaste route in groepsverband (gedurende het wegseizoen).
  • Iedere zondagochtend fietsen van georganiseerde tochten in groepsverband op sportief niveau naar keuze.
  • In het winterseizoen fietsen van georganiseerde veldritten op MTB en/of Cyclocross-fiets.
  • Een schitterend clubtenue van het gerenommeerde merk BIORACER tegen sterk gereduceerde aanschafprijzen.
  • Jaarlijks diverse gezamenlijke activeiten, waaronder een clubweekend met overnachting, clinics, een familiedag, BBQ en nog veel meer! (Voor deze activiteiten kan een eigen bijdrage gevraagd worden)

Maar bovenal het uitoefenen van je passie met andere fietsfanaten!

Een lidmaatschap bij TWC Grave kost € 75,00 per jaar. Hierbij is het NTFU-lidmaatschap (inclusief fietsverzekering) inbegrepen. Leden die voor september van het lopende jaar besluiten lid te worden betalen het volledig lidmaatschap. Leden die in september of later lid worden betalen € 95,00 voor de rest van het lopende jaar en het daaropvolgende jaar. Leden die al lid zijn van een andere (bij de NTFU aangesloten) toerfietsclub betalen slechts € 40,00 per jaar.

Bij het afsluiten van een lidmaatschap hoort ook de aanschaf van clubkleding voor de prijs van 103,50 euro. Voor dit bedrag krijg je een wielershirt en korte broek met zeem, een shirt met lange mouwen en een lange broek met bretels. Alles in de clubstijl van TWC Grave.

Bij het fietsen met TWC Grave horen gedragsregels waaronder het fietsen met een valhelm en het zich houden aan de gedragsregels die zijn opgenomen in het huishoudelijk regelement.

Klik om je aan te melden als lid op onderstaande knop en vul je gegevens in.

Het verenigingslidmaatschap dient voor december te worden opgezegd (per e-mail aan secretaris@twcgrave.nl) en eindigt met ingang van 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar.